nuffnang

Thursday, November 11, 2010

Hari yang Tenat..

Salam 1 Malaysia..


Cuba korang tgk picture kat atas tu..itulah gambaran keadaan aku ari ni..bermalas-malasan di dalam opis..hehe.sebab?? seme keje x leh wat..system break down dan line tenet kt PC aku asyik wat hal..skejap bleh bukak..skejap takleh bukak..dan yang geramnya dia kacau google n blogspot jer..apakah??

 
kalau ari2 camni nampak gaya dah bleh buang ke laut la kamoo ;)

Dalam seminggu dua kerap jadi camtu..skrang ni dah ok..tapi tengok la petang nanti..mesti dia wat hal lagi membuatkan aku bisa jadi begini..


giler marah tahap gaban..

Dia jeles kat aku kot..sebab tengok peminat ku makin bertambah walaupun tak sampai sebulan blog ini ditubuhkan (betul ker perkataan aku guna ni)..ekekeke..

hhmm..rasanya baik tenangkan perasaan saja dengan begini...

sungguh comel model daku ini :)   

dan...bila tiba jam 3.30 ptg aku pun..





P/s: esok dan lusa CUTI...yeayyy!!

2 comments:

kakchik@ella said...

Puteri Cahaya .. mari lah bermalas-malasan di tmpt saya. hehe ..

Princess Nur said...

hehe..ok jer k.chik dah lepak 1/2 jam kt blog kak chik tadi*wink*wink*