nuffnang

Monday, November 15, 2010

JOM BERKENALAN..KHAS BUAT BLOGGER BARU


Salam Frens..
Selamat datang dan selamat berkenalan..
exceli akak adalah blogger yang baru nak menapak dalam dunia blog ni..
sangatlah memerlukan sokongan, tunjuk ajar dan perkongsian ilmu dengan korang semua
bak kata orang2 tua.. ibarat bayi yang baru belajar merangkak..*wink2*..

so jangan malu2 nak berkawan dengan akak
dan lepak kat blog akak yang sempoi ni ;)
kunjungan dan salam persahabatan anda semua sangatlah dialu2kan..
tq!tq!tq!

Oppsss..lupa nak cakap..thanx to En Ben kita yang sudi menyediakan platform
kepada blogers baru macam akak ni menonjolkan diri..hehe..
harap2 kita pun akan jadi macam En Ben jugak satu hari nanti..Insyaallah.

salam ukhuwah.

16 comments:

makdara TERdiva said...

eh! saya pun baru jugak..same2lah kita bantu-membantu :)

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan daripada zila

happy blogging ya !

:)

{ finie } said...

salam singgah..

siri jelajah blog ni..follow u ok..

azhar said...

salam kenal...

lizz said...

dah follow salam perkenalan & happy blogging jangan lupa singgah blog saya

EDY said...

salam perkenalan..thankz follow..follow gk..:)

Ainismaira said...

Hai.. Salam perkenalan :)

cikmawar said...

hi hi hi !!

salam kenal dr cikmawar..
:))

SURIA AMANDA said...

salam singgah dan salam perkenalan dari Suriaamanda

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenalan dr mimiey...

http://nasyieen.blogspot.com

norh said...

salam perkenalan :)

aima in luv said...

singgah dari blog BA....
salam perkenalan

yna said...

salam kenal..
da follow..

follow me back ya =)

nad_ira said...

sy follow
follow saya ye..
http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari HaTTa ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal..harap tak terlewat nak berkenal2an :)

jemput singgah
http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/