nuffnang

Sunday, November 21, 2010

Mak Andam Terlampau..

Salam frens..

Hehe..tajuk membunuh tuu..
exceli..dua tiga ari lepas..
Masa raya lembu korban tu kan..
Akak jadi bidan mak andam terjun kejap..

atau dengan kata lainnya..
jurumekap tak berbayar..
bukan kepada pengantin pun..
tapi untuk adik akak jer..hihi..

Korang ingat akak tak reti ker bab mekap2 ni?
jangan ingat akak tak reti tau..
sebab kalau diberi lipstik, eyeshadow, blusher, compact powder..
tangan akak ni laju jerr..

Tapi..kalau bagi bawang ker, senduk ker, kuali ker,
Lesung batu, ikan, ayam dan sewaktu dengannya tu..
akak slow ler sikit..hehe..
Korang paham2 sendiri la ek? *_^

Eh2..banyak citer plak kan? dah ler..jangan buang masa..jom kita layan gambar2 kat bawah nii..

sebelum..
Haa...ni dia model tak berbayar akak yang bakal dikerjakan mukanya
sebentar lagi...emmm..kalau ditenung2 ni..bahagian idung tu complicated sket..eheheh

Dia ni adik akak..
Jadi malam tu dia nak pi Dinner kt otel
untuk majlis kawin kawan dia n dapat tugas jadi dayang la kononnyer kt majlis tu..

So dia mintak la akak dia yang 'xpert' ni tolong mekapkan..

ko diam2 jer dik...kat idung ni kena touch up lebih nii..kasi mancung skett..he2..

bukan main gigih lagi kakak dia ni mengerjakan muka adiknya..nak wat make over la konon..hik2..

'aaaa'..nganga..nganga..
hmmm...akhirnya lepas penat bertungkus lumus mengerjakan muka adik ku ini..

daaahhh...sssiiiaappp!!
ni la hasilnya..

tttaarrraaaaa
alamak..takde gambar zoom in la plak tang muka dia ni
pasal dia nak cepat..
so tak sempat snap gambar..huhu

cantik kan baju dia?? di taja oleh 'Butik Mama'

pose2..pheewitt..

ni gambar bonus..masa kat wedding malam tue..

woohoo..cantikkan??

Amacam?? boleh wat bisnes tak akak? hehe..

Nampak gaya lepas ni bleh la bukak salon..berangan ler ko...ececece..

Tapi kalau tak cantik tu ko jangan marahkan akak pulak yer dik
Sebab bukan salah akak pun kalu tak cantik..
Tapi sebab…????
Hehehe…..jangan mareee….*wink*wink*

11 comments:

Solihin Zubir said...

akak mempunyai masa depan yg cerah dlm bidang nie.. hehehe..

Durratul said...

okay nnt bg no tepon nak call book siap2 hahaha akak baju adik akak tu lawaaaaaaaaa la

Princess Nur said...

hahaha..thanx Solihin..i loikkee!! ekeke..

Princess Nur said...

Durratul..boleh2..haha..a'aa baju adik tu mmg cantik tapi sayang akak takleh 'zass' ler pasal tk muat..huhu..

Anonymous said...

hahhaa. nasib baik tak muat. kalau tak dah tentu kena 'zass' dulu sebelum adik rasmi!

aima in luv said...

comel dayang2 tue hehehe

shi3la said...

wahh tak nampak macam bidan terjun makeupkan pon..cantek tuhh...hermmmm baju adik tuh sangat gojess lahhh...suker tengok..

salam kenal yer..

aima in luv said...

anda di tag... sila ke blog aima....

http://rosesnebula.blogspot.com/2010/11/kempen-jom-parking-di-blog-kawan-kawan.html

nina syakina said...

wahh... boleh make over nina pulak... hihi

BLADE EDGE said...

salam...

blh la..bila nak bukak bisnes jadi mekap artis? :-D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

wah merahnya makngah....
klu dah leh makeup 2 kira ok la...klu tak sapa yg nk tulung makeupkan dayang yg sorang 2...hehehehe..