nuffnang

Saturday, January 8, 2011

Hati rasa berdebar-debar

Salam Uols.. aku kat ofis ni.. hari cuti pun datang ofis gak sebab nak kemas barang-barang.. besok dah start  keje kat ofis baru..

tak tau la kenapa tetiba 2 3 hari ni hati rasa berdebar-debar je..dada terasa panas cam nak pecah..sebab? hmm..agaknya sebab nak berdepan tugas baru yang agak mencabar ni kot..kalau korang nak tau aku kena naik pentas pulak lepas ni..tapi bukan sebab nak terima hadiah.. atau pun nak kena menyanyi.. tapi sebab aku maybe kena bagi speech pulak lepas nii..huk3..aku ni bukan takut sangat nak bagi speech tu tapi sebab aku allergic dengan mikrofon..kang dapat mikrofon aku ter'menyanyi' la pulak..hahaha*maklumla..kaki karaoke tegar*kah2..(gila gelak sorang2 :P)

Hek eleh.. macam la susah sangat nak bagi speech tu.. sambil makan kacang pun bolee..ye tak? :) Saja pujuk ati sendiri..dah kalau aku tak pujuk sapa la yang  nak pujuk ati aku ni kan? hmm..jom relax bawah pokok..tarik nafas dalam-dalam!

saja aku kasi besar ini gambar..nak tunjuk orang bawah pokok tu cantik skali..hihi :P

7 comments:

kakchik@ella said...

Wah .. sempat gak nur ke ICT hari tu ye? hihi ..

BLADE EDGE said...

salam akak...

selamat bekerja di opis baru... :-)

Amy Syaquena said...

jelesnya suma orang dah pergi ict tapi amy huwaaaa!! dok jauh lagi...


p/s:Hai baru hari nie amy dapat singgah blog kawan-kawan, sihat ke? thanks ye coz sudi singgah sinar raudah dan komen.. happy weekends..

Princess Nur said...

@k'chik/amy > mesti pegi ICT tu..santekk..tk rugi peginya..bayar $10 je :)

@Blade > tq dik..

deqlis said...

wah!! cantik gambo akak..

mmg cantik lampu2x kat ICT kan?..
hr tu pergi pun cam tak puas..cam nk g lagi ...

Solihin Zubir said...

org kt bawah pokok tu pon chantek jugak.. heheh.. :D

ejaMaria said...

hehehe... rileks... cakap je ape-ape pun... nak nyanyi pun ape salahnye... ;p