nuffnang

Tuesday, January 25, 2011

Nasi Ni Boleh Makan Time Hujan Panas Aje Ke?


Jeng..jeng..jeng..tq pakcik googles sebab ado gambar ni..so takyah susah2 nak upload dari kamera hp..takde beza sangat rupa nasik ni ngan yang aku makan tadi..ari ni ada majlis taklimat kat opis..jadi harusla ada jamuan makan yang tersangat la sedapnya hingga menjilat siku..eh salah..> jari..hehe (apa ko ingat ini kehepsi? :P)

Nama nasik ni ialah NASI HUJAN PANAS. Rasanya cam nasi minyak ah..cuma kaler dia je warni-warni..cantikk..nak makan pun geram je rasa..cam pelangi gitu..tapi takkan la time ujan panas je baru bleh makan kot? heheh..ishh..takde la..nama dia je camtu..sebab kaler dia kot..macam cuaca tak menentu gitu..hihi..Lauknya? Daging Kerutub, Dalca dan acar timun..pastu ada sambal ngan ayam masak merah jugak..pergghh..sedap2! wallah..

Oh, ya! tadi aku jadi MC masa majlis tu..menggigil kepala lutut since dah lama tak naik pentas..pastu slow2 aku cover..hikhik..oklah..nak sambung keje..bye..





6 comments:

kakchik@ella said...

Nasi ujan panas berwarna warni. Kakchik penah buat tau. sedap sgt. hihi ..

Anyway nur, thniah sbb brjaya melawan gigil2 tu. hihi ..

Princess Nur said...

hehe..k'chik..gelak jgn tak gelak :)

me suya said...

hahaha kak nur..
Suya balik dr USM abes debat baru ni siap bawa geng2 USM penang g makan kat restoran cikgu nasi ulam.. Puas hati kot^^

Balik mgu depey cari nasi kak wook la plak^^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sodap2...ni memang mencabar minda ni...nk jg nasi ni....wwuuuuaaaaa...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam nur, tq sudi follow akak. nasi hujan panas nie akak pernah try buat tapi mentah...ler.

::Budak Degil:: said...

haha..tu yang pelik, ngape la depa bg name die ujan panas..agknye ade sejarah org yg 1st buat nasi ni time tu ujan panas..haha