nuffnang

Wednesday, January 26, 2011

Langkawi oh Langkawi!



Puas menggoogle akhirnya gambar ni jugak yang kupilih..hehe.. i'll be leaving to Langkawi tonite.. ada kursus kat sana selama 3 hari.. Sabtu baru balik.Walaupun aku sendiri yang jadi bos di Cawangan Latihan kat ofis ni tak bermakna aku takyah menghadiri kursus.. so sementara kaki dan tangan masih cukup ni elok la daku pergi berkursus dulu. Kang masuk bulan depan bila dah sampai waktu busy memanjang menguruskan dan mengatur kursus untuk pegawai-pegawai lain memang sure tak menyempat la spent masa tuk diri sendiri pegi berkursus ye tak kawan-kawan? ;) 

Dijadualkan bas bertolak kul 12 tengah malam ni ke Kuala Perlis. Bertolak lewat malam sebab kalau bertolak awal nanti sampai awal sangat lak kat sana..lagipun perjalanan mengambil masa dalam 6-7 jam je dari KB ke Kuala Perlis. 

Harap-harap aku selamat pergi dan balik..doakan daku ye kawan-kawan..kalau sempat aku akan bersiaran dari sana kay (ayat bajet cam selebriti..piiiraahh..hahaha)..

5 comments:

~ PIJA ~ said...

nak ole2 ye kak..hihiii

makdara TERdiva said...

selamat berkursus plus makan angin.. :)

kakchik@ella said...

selamat berkursus nur. rindu la kakchik dgn blog nur ni nnti.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak nurrrrrrr...selamat berlibur di langkawi oke;) take care...

hans said...

sis
belikan den ole2
hohoho

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen