nuffnang

Monday, January 17, 2011

Miting ke Shopping?

Diari daku hari ini..checkidaout..

MH 1427..6.45 am > KBR-KUL
 
arrive KLIA @ 7.45 am

4.30 am - bangun mandi..bersiap,,calit mekap lebih kurang..*mata masih ngantuk..huhu*
5.30 am - bertolak ke airport pengkalan chepa..check in flight to KL
6.45 am - depart to KL
7.40 am - sampai di KLIA..lari-lari ayah anak kat epot.. kejar tren (ERL) kat tingkat bawah
8.20 am - tren gerak..(terlepas tren kul 7.55 am..huk~
8.35 am - sampai stesen putrajaya..amik teksi terus ke Wisma Tani (MOA)
9.00 am- miting..miting..miting n miting! sampai lebam..
11.45 am -miting abiss...fuhh..lega..lepak kat cafe jap..makan mee johor dgn rakan agensi (baru kenal)
12.45 pm -tumpang member tu ke stesen ERL
12.55 pm-naik tren ke KLIA
1.15 pm - sampai KLIA..lepak di situ sambil jalan-jalan cuci mata perabis RM kat BODY SHOP, SEMBONIA etc.. (tak masuk agenda g miting..hihi)
2.00 pm-masuk balai berlepas..menguap kat situ 14x..tunggu flight balik KB
3.05 pm-flight take off
4.10 pm-sampai airport kb..ambik kete kat car park..start enjin..balikk > tgh jalan hubby call ajak dating gi makan ^_^
5.30 pm-sampai umahh...

fuhhh...letih! letih! penat giler rasa walaupun aku buat satu keje jer ari nih..just attend miting.. begini la jadual ku bila kena turun miting@putrajaya..tapi yang aku musykil tiap2 kali singgah KLIA mesti sempat nyer aku grab 'apa2' kat situ..contohnya macam hari ni..sempat lagi aku tangkap benda2 ni  masa cuci mata tu...ehehehe..nak tengok tak? meh sini..
-
-
-
beli apa kat sini??
 ni diaaa...
tak mahal..RM50 je..hehe..suka bau diaa..


kat sini pun beli ker?
adaaa... nak tengok?
-
-
-
tak lawa..tapi selesa untuk bersantai > RM129
lepas beli dua benda ni aku wat-wat pejam mata je la masa lalu kat free duty dalam tu..tak pandang kiri kanan dah..takut ada brek yang melekat pulak nanti habis berlubang handbag ku balik nanti..hehe..

huuaaargghhh...ngantuk la..aku fenat ni..nak tido awal malam ni..gud nite!

5 comments:

BLADE EDGE said...

salam akak...

hehehe...mana lg best - meeting ke shopping? :-)

me suya said...

pergi meeting pun sempat lagi tu.. membedal satu dua barang kat mall.. aisey man.. kak nur kak nur^^

kakchik@ella said...

meeting + sopink = pakej tu. hihi ..

~ PIJA ~ said...

kemain lagi pakej akak kite nih..hihii

QasehTercipta said...

wahhhh.... bestnya shopping tp meting tak best hehehe....