nuffnang

Sunday, January 23, 2011

Nak Tergelak Aku Baca Statement Pompuan Ni..hahaha..

Petang-petang ni
merayap dari blog ke blog
then aku terbukak la blog kisah artis ni
tengok tajuk pun nampak cam menarik je
dan oleh kerana rasa ingin tahu tu tinggi
so i baca la citer dia

kahkahkah
nak tergolek dog aku rasa
baca statement minah ni
apa raa...hadoii..
buat malu kaum pompuan je...ish..

korang nak tau gak? KLIK SINI ..hehe..

PN: Err..seriyes aku tak kenal dia ni? korang kenal ke? glemer ke eh?

8 comments:

Miss Layaleya said...

sy baca paper td pn naik menyampah.. ntah apa2 dia ni.. tu la cara dia cr glamer.. nyanyi pn suam2 kuku, publisiti murahan je lebih..

wat malu je..

Jeely jelly said...

sumpah seksi ! agak2 lah kalau ye pun nk g function mane2.. huhu

DiriKu said...

kehkehkehkeh...tak tau nak kata apa...:)

ghostwriter said...

lucu... tp rase cam pompuan tu ade otak 3 suku~
kahkahkahkaaahhh...;p

Wahida Nasution Thakhrim said...

ha3.. banyak lagi pakaian yang sesuai dipakai ikut majlis..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ya la tu..ikut kesesuaian majlis..ni pun sorg lg naknak jg kontrovesi..dia rasa lawa kot tayang2 mcm tu...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

die dari dulu ag mmg camnih = sedeyyyyyyyyyyyyyy je tengok

kakchik@ella said...

Ha3. Kakchik pun tak kenal sapa dia. Femes sgt la tu.

Nur, pasni kita gi karaoke kena pakai yg tunjuk dada .. baru sesuai dgn majelis. Hihi .. Mcm2 la diaorg ni. Mcm la kalo tak tunjuk dada tak sesuai dengan majelis, tak menepati dress code utk masuk dlm pusat karaoke. Aduhai ..