nuffnang

Sunday, January 2, 2011

Ke Mana Menghilang?

Helllooooooo Uolls!! 

Masih belum terlewat lagi rasanya untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru pada korang..lama betul aku menyepi dari dunia blog ni..bukannya daku menghilang terus..ekceli walaupun blog ni tak ber'update' tapi aku bukak blog ni setiap hari dan baca entri kat blog korang..cuma semangat nak menghapdate tu la yang malas..mungkin sebab penat bercuti sakan la kot bercampur dengan mood tak berapa baik la sehari dua ni ..so takde idea dan terasa malas yang amat untuk menaip dan membebel di sini..hehe.

Cuba mengimbas kembali saat daku menghilangkan diri seminggu ini..bermula dari tarikh percutianku dari 22-29 Disember 2010..ke manakah aku sampai sibuk sangat tu? jom kita terjah jadual ku masa bercuti tu:

22.12.10 - Bertolak dari KB ke KL

23.12.10 - Jalan-jalan cari makan n shopping kat Jalan TAR & KLCC

24.12.10 - Beriang ria di Sunway Lagoon dengan my family

25.12.10 -Rehat. tak keluar memana (kes letih bersuka ria di Sunway Lagoon semua tido sehari suntuk kat  umah..penat!)

26.12.10-  Aktiviti berkaraoke bersama keluarga di The Curve (Damansara) dan ke rumah sepupu di gombak

27.12.10- Window shopping/jalan-jalan kat One Utama, layan cerita 'Hantu Kak Limah Balik Rumah' @
GSC.. malam pegi i-city pulak kat Shah Alam.

28.12.10- Panjat Genting Highland.. bersuka ria kat situ pulak dari pagi sampai malam baru balik KL

29.10.10- Pulang ke KB

Haa..amacam? sarat kan jadual cuti ku tu..anak2 suka ibu setuju! hihi.. memang enjoy abis la kami skeluarga masa oliday tu kan...(poket pun kering dan rabak..kihkih)..tapi takpe..asalkan anak-anak ku gembira dan enjoy..me n hubby sanggup berhabis demi anak-anak..(eh..anak2 sedara pun tumpang sekaki tau)..gambar?? nanti la..sebab terlalu banyak jadi pening lak..tak tau nak upload yang mana satu. Nak pilih pun pening..

4 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

lama tak g the curve =)

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

kakchik@ella said...

Amboi puteri cahaya .. patutla tak dapat menyelit jmpa kita. hihi ..

Princess Nur said...

hehe..k'chik..tu la pasal.nanti satu ari kita akan jumpa..Insyaallah..

BLADE EDGE said...

salam akak...

aikk..cuti sakan nmpknya? :-) saya pun gitu la..nnt akan update blog, maybe dgn segmen baru..idea dah ada..cuma tunggu masa nk release jer...kiranya ready content utk thn ni la..hehehe...