nuffnang

Wednesday, January 12, 2011

Majlis Welcome Vs Goodbye..

Terasa lama benau  dah tak menghapdate blog ni.. eh? ye ke? baru dua hari ler..tapi entry lepas pun cam takde isi  je..bukan apa.. sebab tuan puteri ni kan 'lady boss' yang bz sepanjang masa..bz ke? bz lor.. dah minggu lepas sibuk dengan urusan pertukaran ke bahagian baru.. dulu kena jaga barang kat Unit Aset & Stor.. sekarang kena jaga orang pulak kat Cawangan Latihan. nak kena handle orang berkursus, exam semua.. adoi.. berat sungguh tanggungjawab baru yang dipikul ni.. tapi nak wat camana.. dah kerja kan.. lagipun kita ni kuli kerajaan jer.. jadi bekojolah kita sekueknya. demi negara yang tercinta.. huhu..

Ok.. nak citer pasal majlis makan-makan yang di adakan di opisku minggu lepas di mana satu majlis telah diadakan bagi meraikan boss baru yang bertukar tempat denganku bersekali dengan majlis gudbye padaku selaku ex-boss di situ :(

Jom tengok gambar..


menu utama..nasi dagang.. very the mabeles..

the foods

zoom skett...roti jala + kuzi ayam..sedapp!

cik puan-cik puan rancak berbual sambil makan :)

ramai btul yg datang..sampai ke luar dapur duduk..hehe..
boss pun datang jugak..tq boss!

rakan seperjuangan..engineer yg dah tak available :P

penggemar laksa penang tegar..mr shazlan

menerima cenderahati kenangan dari anak buah..amik gambar sket..

majlis ni diadakan pada hari khamis minggu lepas > 6 januari 2011. Thanks to all of u guys.. jasamu di kenang.. mmmuuaahhss!

11 comments:

aNaYaNa said...

eehh..ehh..kak ipar saya pon ader di situ..ekekeke..yang pakae tudung peperl tu k.nur..huhu..

diana said...

wah..
sedap nye makan2..
rasa lapar lak tengok ni..
hahah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

selamat bertugas ditempat br ye "LadyBoss"
eemmm...sodap la tngk makanan tu semua....

Princess Nur said...

@Ana > sapa kakak ipar tu? kak zan ke? hihi..tak sangka jumpa kat sini ek :)

@Diana > hihi..jemput2..

@Lady > tq kak..memaaanggg sodap! habis licin seme..

hans said...

sedapnya makan
haih

Review Film : 127 Hours Mengujakan Kerana Ia Adalah Kisah Benar

me suya said...

entry banyak gambar... adeyh kak.. Suya stress sikit sebab nak g KL tapi xleh. tetiba dr buat kelas hujung mgu.. tension3.. dah 2 mgu dah amik weekend kami^^

Abhamz said...

salam, nasi dagang pun ade, memang favorite saya le tu....sjk tranfers ke sini dah jarang mkan nasi dagang, kerabu dll. ...SELAMAT BERTUGAS KAT TEMPAT BARU...

mekchu said...

nom nom nom...

cop, ada nmpk link 'my family storiess' si wanie tu.. ni kawan wanie atau familyy wanie? hehe.. neway, salam kenal dari mekchu..

kakchik@ella said...

Is it your farewell party nur? mesti sedih berpisah dgn kwn-kwn tersyg, kan.

tak pe .. tak pe, kita think positif eh. InsyaAllah nur akan ditemukan dgn kwn2 baru yg baik-baik jugak nnti. Amin.

BLADE EDGE said...

salam akak...

selamat menempuh cabaran dgn keje baru :-)

Princess Nur said...

@ Suya > lor..ye ke..sian..akak masa study dulu pun biasa gak kena camtu..sabar je la ek.. :)

@ Abham > ye ke bro? kat pasar malam ada kot..try cari ;)

@ mekchu > wani? ahahaha..she's my officemate le..

@ Kakchik > yup..tq very much akak..muuaahhss!