nuffnang

Friday, January 21, 2011

Sedapnya Berurut..

gambar hiasan- bukan aku ye..

Salam petang jumaat kawan-kawan
aku baru lepas bermassage ni
bukan pegi SPA pun
atau guna kerusi urut tu
tapi sewa tukang urut kampung je..hihi
makcik ni memang best
dia datang umah kita sendiri naik beskal
umur dah 60 lebih kot
tapi tenaganya..mak aii..
sampai sentap semua urat2ku
lepas dia urut..barula badan ni rasa bertenaga semula
letih benar i seminggu dua ni
sebab tu la terus call makcik ni suruh datang
tenkiu makcik sebab urut kita
esok boleh la kita come back to kelas erobik
pastu kalau sakit badan kita panggil makcik lagi ek :)

13 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

rasa mcm nk p mengurut jugakk wlupun msih budak2.. haha..:D

transformed housewife said...

mmg sedap dpt berurut. sy pun dah lama tak diurut.

me suya said...

kaknur, suya kan. kalau duk bayang berurut kan..mesti duk pikir geli tak leh nak tahan.. hehehhe

btw, suya dah bertanding 3 round kat USM kb ni. Bertanding kat bangunan hospital tu. Esok lawan lagi 2 round^^

Princess Nur said...

@ fifiey > sekali cuba pasti nk lagi..hehe

@ TH > betul tu kak..ringan rasa badan ni :)

BuLat i2 CirCLE said...

tenaga orang lama..

xpe kn sy sorg je laki yg coment..hek3

Syeeda Sobbihi said...

bestnya.. nak cuba gak. tp slalu tk sempat je.. hurm.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mesti best kan...kakD pun dah lama ni tak berurut...

.::WaNiE::. said...

haih bestnyeee

azzey said...

Saya pun dh lama x urut badan ni. mmg sedap badan klu lps kena urut...

ibuintan said...

salam Nor,

tq, singgah n follow blog akak

memang sedap badan selepas berurut ni, rasa ringan saja... akak pun dah lama x berurut

makdara TERdiva said...

MDT pun baru pas berurut minggu lepas..memang sedaplah!

jom pi spa sama2 :)

Zue Cancer said...

menyesal ke kak?hhuhu.lapa..to cari gambar makann ;(

::Budak Degil:: said...

segan la nak tayang badan kat tukang urut spa tu..hehe