nuffnang

Friday, March 18, 2011

Aktiviti Hari Ini ialah..

Salam semua. Berjumpa lagi kita di hari jumaat yang indah ini.. pagi ni tak pegi memana. Dok lepak kat umah je dengan anak-anak.. petang nanti tak taula plak. Kot terajin nak keluar bawak anak-anak pegi jejalan dan makan-makan. Lagipun cuti sekolah tak bawa dia orang memana pun.. siankan? maklumlah.. mama dan papannya busy sangat this week.. mama keje banyak kat ofis.. banyak program dan planning nak kena buat. Papa pulak kena pegi outstation dua tiga hari lepas. Mujurlah anak-anak tak merungut sangat.. lagipun boboy dah cakap masa last day sekolah hari tu, “mama, cuti sekolah ni tak yah pegi memana lah.. boboy banyak homework..” (uiih..baiknya anak mama ;) okey..fine. Lagipun affin n balqis (kazen diaorang) pakat mai tido kat umah ni reramai. Jadi diaorang ada group untuk bermain cikgu-cikgu masa cuti ni =)

Ok..back to the topic.. now tengah mengajar boboy buat keje sekolah… sambil mama update blog.. papa keluar sekejap..ada hal kat luar. Dua hari lagi sekolah dah nak bukak.. tentunya minggu depan semuanya kembali sibuk. Mama of kos la sibuk sangat-sangat. Dengan program kursus, dengan mesyuarat di kementerian (harus outstation ke putrajaya lagi hari selasa depan..huk~).. kemudian ke tanah rata Lojing (ada kursus utk staf di sana) dan pelbagai benda lagi nak kena buat.. tired!

Hari minggu ni lah nak digunakan dengan sebaik-baiknya untuk berkunjung kembali ke blog kawan-kawan yang sudi berkunjung dan bertegur sapa disini.. kalau takde aral (terutamanya line internet yang sentiasa brok & beng ni.. nur akan sampai ke blog uols.. ok? tungguuu…

Mujur la ada hari jumaat.. kalau tak.. berkarat la blog ni.. hehe..sekian..

4 comments:

JIJI YU said...

kak nur keno upoh bibik suh jago blog ni..eheh..

~ Miss PIJAOSIX~ said...

salam jumaat kak nur..

meh datang putrajaya...layah hot ballon...:)

me suya said...

meh berkunjung meyh
hehehe rajin ajar boboy..
Suya selalu gak ajarkan anak2 sedara kalau kat umah

Ana Montana said...

sebok bena tarow nie kak nor eh..
nasib baik ado hari jumaat dop??
hahaahha..