nuffnang

Monday, March 28, 2011

Cuti-cuti di Tanjung Demong

Rupanya bercuti kat ‘tepi’ rumah pun best jugak… takyah pegi jauh kalau nak pi makan angin di hujung minggu. Perjalanan yang cuma mengambil masa sejam sudah cukup membuat anak-anak riang gembira.. janji tempat yang dikunjungi itu haruslah ada kolam untuk berendam ala badak air selama mana diaorang suka.. hihi.. tak percaya? jom tengok..

P3252843

boboy berendam sampai ‘mengelip’ kulitnya eh..

P3252846

adik pun apa kurangnya.. sampai kulit jadi legam abis..

P3252850 P3252847

Pendek kata diaorang berdua ni memang sakan lah berendam selama dua hari tu.. kalau boleh tak nak naik ke darat.. pakat nak jadi dugong belaka.. hihi.. mamanya jugak la yang jadi puteri lilin kat situ.. dok control nak cover muka lagi menahan panas.. tengok..

P3252858 

P3252869

Bajet lawa je dok tengah panas dalam kolam..kekeke.. aaiii.. dok cek perut ke apa tu? oo.. buncit yea.. tau takpe :)

P3252864 amacam? cantik tak? bwekkk.. :P

Papanya mana?? adaaa.. sama naik dengan si anak.. meh tengok sini..

P3252872 P3252863

Percubaan menjadi otromen tak cukup tinggi ngan boya laut naik ke darat.. kehkeh.. *pose mama yg ajar ;)*

We all bukan pegi satu famili je tau.. tapi skali ngan my bro’s nye family skali.. jadi haruslah ada affin, balkish dan juga uwaiss..ngeeee~

P3252856 P3252874

alahai.. si affin pejam mata pulak masa cik nor snap pic tuh.. uwais pun tak nak lepas kan peluang mandi kolam jugak yea… tengok tu.. suka bebenor eh bleh masuk dan tepuk dalam air =)

P3252866 P3252873

ni sorang lagi.. bapak budak yang tak sedar diri.. hahaha!

P3252880 boboy in action.. nak berenang cam orang dewasa.. tapi asyik tenggelam timbul jea.. hehe

P3252882

banyak lagi picture ekceli.. nanti sambung kat next entry :)

10 comments:

Mama Hanim said...

best tu habiskan masa dgn family kan..

BLADE EDGE said...

salam akak...

enjoynya...have a good time :-)

Encik Suami said...

nmpk mcm best..kat mana ye?
bgtau la..kot2 nanti saya leh pegi bercuti kat situ plak.

entri terkini "yey yey..dapat botol baru"

kakchik@ella said...

tanjung demong tu kat mana nur?? Alahai .. buta kawasan pulak kc ni. malunya. hihi ..

me suya said...

best2
kalau family suya pula suka pergi LA hot spring tu. Kat sebelah rumah jugak la kak kan. Since, mom Suka benar pgi rendam2 air panas malam2

munna said...

budak2 kalau aktiviti berendam dalam air mmg suka... kat rumah pun jadi ler ..asalkan boleh berendam..seksinya baby tu

JIJI YU said...

jayo kak mandi mando weh..haduuu..

Alya Nabihah Amrina said...

Cik nur tak ajak kakngah pun

Ira Marlina said...

Best nye suiiittttttt tweeeettt. . .

Ira Marlina said...

Best. ..best. . .