nuffnang

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]

Satu lagi Segmen Menarik dari Ben Ashaari.. aku memang tanak lepaskan peluang untuk join segmen ni.. bukan apa.. rugi rasanya kalau tak join sebab masa ni la kita berpeluang dapat berkenalan dengan kawan-kawan baru dari serata dunia dan mengeratkan hubungan dengan rakan-rakan blogger yang sedia ada.. tak gitu kawan-kawan? Ayuh kita mulakan..

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

Tuan empunya blog ni dah berumur 33 tahun, sudah berkeluarga dan mempunyai 2 orang cahaya mata (sorang boy (9thn) dan sorang girl (6 thn)..  tinggal di negeri Cik Siti Wan Kembang.. adik beradik ada 5 orang (anak ke-4).. suami keje bank..

  • Profesion anda sekarang ?

Kerja sebagai Pegawai Tadbir di salah sebuah agensi di sektor kerajaan.. tugasnya ialah sebagai Ketua Unit di Cawangan Kompetensi dan Kerjaya dimana tugasnya adalah mengurus dan mengendalikan kursus/latihan/peperiksaan kepada pegawai-pegawai di jabatan..

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

Selain dari Blog Ben ni sendiri, saya suka melawat dan membaca blog kawan-kawan yang rapat dan sudi bertegur sapa disini selain dari blog resepi dan mempunyai info termasuk hiburan :)

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

Blog yang banyak sangat gajah rimau dalam tu.. hehe..maknanya blog tu sarat dengan hiasan dan iklan sampai sakit mata akak ni dik oii.. :)) satu lagi… blog yang bila kita masuk tetiba ada lagu yang wat kita tergezut mendengarnya.. huhu

  • Impian anda terhadap blog anda ..

Semoga blog ini semakin dikenali dan followers semakin bertambah (tapi tuan tanah ni tak berapa sempat nak menghapdate.. camano tu? huhu..)

Tu je la.. terima kasih ...

14 comments:

me suya said...

ngeh3.. kak nur bukanla tak update lgsg sampai berbulan2 pun.. ok lagi la.. hehehe^^ blogger dari tanah kelahiran^^

cik ayin said...

blogger dari pahang dan juga follower akak..hehhee..ayin pun join jugak :))

padlie said...

Datang menziarah buat kali pertama..
Bestnye leh keje kat Klate..

me suya said...

takper kak nur.. esok2 boleh tgk lagi

JIJI YU said...

mueheh..kaknur..mmg nampak matang bangat le penulisan kak

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

miss fazz said...

aii , dari kltn gak yer . same negeri neh .. oyeah !! huuhu

BLADE EDGE said...

salam akak...

tak penah lg join mana2 segmen en. ben. tgk la dulu, kalo esok2 ada yg menarik, maybe akan join...

nureenina said...

cumell akak neyh~~ awex muda..
follow2=]

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Fatin Sakura said...

salam ziarah ... lama x BW...kali nie join abg Ben BW ikut negeri...nice2... buleh lah jupo oghe satu negeri ..^_^

noraim said...

hyee.

salam perkenalan dan kunjungan bls dr org kelatan. hihi.

happy blogging ye ;)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenlan...:)
prince blogger kl...
jom jadi member nak?
:)