nuffnang

Friday, March 11, 2011

Breakfast Menu Western..

P3112672
Salam pagi jumaat..makan apa kita pagi ni? Eh..eh..akak  ni..orang dah sibuk nak masuk dapur untuk siapkan makan tengahari kita baru nak citer pasal breakfast ke? hihi.. biasala kan.. hari minggu bangun lambat skit.. pastu termenung skejap.. kemas-kemas bilik barulah pegi mandi.. then jenguk dapur kononnya nak tengok apa yang boleh dimakan.. rupa-rupanya abang (brother) kita tengah siapkan bekpes yang mabeless gitew.. abang kita ni memang rajin masuk bersilat kat dapur.. tambah-tambah kalau masak gulai tempoyak.. perghh.. sedap2! baik nyer abang.. dia datang umah ni semalam angkut satu famili tolong temankan kita 3 beranak kat umah ni sebab tok shuben kita pegi berkursus 4 hari kat KL.. tengahari ni dia plan nak wat nasik ayam plak.. kita tolong jugak.. tolong hulur modal dan tolong tengok..hehe Smile

4 comments:

kakchik@ella said...

dlm byk2, baked bean tu kc paling suka. hihi

me suya said...

waaa hebatnya abang kak nur..
kalau abang2 suya.. jangan harap nak tlg kat dapur

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
bestnya bila ada org masakkan. Kita pagi ni tak sempat pun nak b/fast. tadi kul 11 lebih terus branch

toyolkiut said...

gulai tempoyak??
wah..
TK suka..