nuffnang

Wednesday, March 23, 2011

Outstation Lagi..

Semalam ke KL..melalui udara..hari ni kita nak ke Lojing pulak..guna driver..jauh woo..dekat Cameron Highland tu..kalu sempat nak naik ke Cameron lagi..tiap kali pegi sure tak miss naik ke sana..skejap lagi nak bertolak dah ni.. tunggu driver sampai..doakan kita selamat ye kengkawan.. nak pegi rasmikan Majlis Penutupan Kursus Peningkatan Profesionalisme Penjawat Awam kepada pegawai kita. Anjuran Biro Tatanegara.. best kursus ni tau..ada camping kat atas bukit lagi. Sebab tu la pilih lokasi kat sana.. kiranya cabaran la.. cabaran nak sampai ke tempat kursus tu pun dah satu cabaran. Dengan jauhnya..dengan kena angkut mengangkut peserta sebab jalan ke sana tidak boleh dilalui dengan bas..pastu ada sungai-sungai..kampung orang asli semua..cuaca kat sana takyah nak cerita la..sijukkk sangat-sangat.. jadi tak hairan la kalau ada peserta kursus tu yang tak mandi pagi.. hehe.. Harap-harap perjalanan kursus tu berjalan lancar lah.. mula dari semalam.. esok habis… semoga peserta pulang dengan ‘sesuatu’..membawa azam dan semangat baru untuk bekerja esok. lusa dan seterusnya..

Sekian untuk hari ini..akak pegi dulu ya! kalau ada line kat sana kita update lagi.. k..bebaii!

4 comments:

Cahaya Qaseh said...

xsbr tunggu slh sorg peserta kt sana wat blk buah tgn utk y di sini..hihihi..=)

me suya said...

take care kak nur
Mesti sggh la cameron tu alang2 da lalu lojing..

kakchik@ella said...

amboi .. amboi .. bz nya dia. take cre nur.

Encik Suami said...

wah..akak mmg selalu outstation ker?
seronoknye..dpt g cameron lagi.

Entri Terkini

1) NANGES

2) PERLU KER?

3) MINGGUAN WANITA