nuffnang

Friday, March 4, 2011

Habis Sudah Cuti Jumaat ku..

Salam hari Jumaat..aku kat sini sekarang > KLIA. Tunggu flite balik ke Kota Bharu jam 3.05 petang. Hari ni memang dalam sejarah la sebab kena keja hari jumaat..dapat panggilan mesyuarat pulak di kementerian. Jadi macam biasa la..seawal jam 5 pagi tadi, aku dah bangun mandi dan naik kapal terbang di pagi hari..brekpes dengan kacang masin dan air oren je dalam kapal terbang..sedih tul..huhu..

Yang paling tak best, dah la ari ni cuti weekend, pastu mesyuarat setakat 2 jam je. Pukul 11 dah settle semua..sedangkan flight aku pukul 3 petang *paling awal la tu*..jadi terpaksa la berkampung kat epot ni dengan penuh kepenatan dan kebosanan..demm! tapi apa nak buat kan..dah kena keje..huaa..

Pukul 4 petang dijangka sampai di epot KB. Tak terus balik ke rumah sebab mak bonda ku pulak yang akan akan berlepas ke Kuala Lumpur. Dia akan berangkat ke Mekah 8hb ni. Harap-harap flite ku tak delay la.. kang menangis aku tak sempat nak peluk cium mak bonda tersayang..

Oklah..dah calling tu..aku kena masuk..bye!

9 comments:

Tasha said...

tabahkan lah hati kene kerja yer.....
I rasa bila I dah bekerja nanti pun balak2 jadi mcm tu

-Sara- said...

klo jdik org penting mmg cmtu :)

salam kenal :)

BLADE EDGE said...

salam akak....

saya dah lama ada pnglmn bekeje time hr jumaat ni. skrg ni dah kat tganu, so dpt la rasa cuti hr jumaat n sabtu..hohoho, akak kene la biasakan diri :-)

anyway, hrp perjalanan akak selamat.

BuLat i2 CirCLE said...

tlong amik gambo awan ea nt..hahaha

kakchik@ella said...

selamat bekerja nurr

sugar2 kapas strawberry said...

taksuke bila hujung minggu kite kena buat keje2 yg ptt dibuat pada hari bekerja

me suya said...

KL-KB, KB-KL.. Dah macam pergi bandar je kak nur ni. hehehe anyway, selamat berweekend^^

BRO_MONDAY said...

miss prinses nur : biasa lah tu...opsss, lupa pulak kat KB jumaat adalah ari cuti...('',)

ai dah folo blog yu ni...salam pekenalan jugak!!!

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

Siti Hajar Masri said...

kesiannya..x pe demi kerja..:)