nuffnang

Tuesday, March 29, 2011

Hujan Rintik-rintik Air Bergelora..

Dari petang semalam hujan lebat betul… kepala pening.. perut pulak meragam.. pukul 10 mlm aku dah masuk dalam selimut.. tiba-tiba tengah malam tadi terjaga bila dengar hujan lebat sangat.. bangun pagi ni kawasan rumah dah dikepungi air.. bilik stor kat rumah pun dah dimasuki air.. ingat dah malas nak datang kerja.. tapi mengenangkan ada miting pagi ni dan banyak surat-surat nak kena ‘sign’ maka niat bercuti tu terpaksa lah dibatalkan. Ekceli aku rasa tak sedap perut sangat ni.. dari semalam dah berbelas kali ke bilik air.. tak tau la kenapa.. mungkin penangan ubat kurus yang ku telan malam kelmarin.. tak sangka pulak kesan dia sampai camni.. nak lembik dah aku rasa.. huhu..

So, sampai kat ofis pagi ni aku arahkan assistant kanan ku untuk masuk miting.. harap-harap semuanya ok lepas ni.. wahai perut.. jangan la buat hal lagi.. kang tak pasal-pasal aku kena ‘bersaie’ ke toilet macam semalam.. =)

8 comments:

kakchik@ella said...

Ubat kurus? Nur, hati-hati tau. Nur ok apa .. tak gemuk pun. secukup rasa je tu. jaga diri tau dik.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

DAH COMELOTE DAH...PASAL MKN UBAT KURUS LG...

Mama Hanim said...

dh cute miut tu x yah ubat kurus dh..

Aura Masak Spiral Dtg Di Waktu Hujan

Encik Suami said...

wah2..akak makan ubat kurus ek?
jenama apa ubat tue?

jemput terjah * Sedey..tinggalkan isteri & anak2 *

BLADE EDGE said...

salam akak...

pengambilan ubat2 mcm ni slalunya akan ada kesan sampingan. lg baik kalo kurus secara semulajadi - jaga pemakanan dan byk2 buat exercise..

JIJI YU said...

eheh siap nak bersaie lagi kak..

me suya said...

kak Nur dah kurus pun makan ubat kurus. Huk3. kelatey banjir eyh?

azzey said...

MMG SESETENGAH UBAT KURUS KESANNYA CAM GITU. NI PENGALAMAN KAWAN2 LE..