nuffnang

Wednesday, March 9, 2011

Kebakaran! kebakaran!

Kejadian berlaku di sebuah gudang barang runcit di tepi jalan dalam perjalanan ke tempat kerja ku pagi tadi sekitar jam 7.30 pagi menyebabkan jalan jem teruk..

Kelihatan asap keluar berkepul-kepul sehingga waktu petang..laluan juga sesak sampai  ke petang kerana kerja-kerja memadamkan api giat dijalankan.

Anggaran kerugian tidak dapat dipastikan. Mungkin keluar dalam akhbar esok..

DSC01831


DSC01832

DSC01836
DSC01838
DSC01835


Gambar tak berapa clear pasal guna hp cikai jer..lagipun en polis dan bomba sedang menjeling-jeling padaku semasa aku tengah snap picture sambil drive di laluan itu tadi *sib baik tak kena saman* ;)

6 comments:

simply nana said...

ala kesiannya...misti byk kerugian.jln pun misti jem teruk kan...

Princess Nur said...

a'aa nana..jalan jem tu takyah citer la..mmg teruk hari ni..tambah2 time kua nak ambik anak sekolah tghari tadi..huhu

me suya said...

Jalan mana ni kak nur.. macam area panji ke Kb je ni..

risa said...

uihhhh tu yang takut kalo ada kebakaran ni kan...walaupon umah kite umah batu tak semestinya takleh terbakar..adehhh

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam & salam kenal... dtg buat kunjgan balas.. smlm x sempat coz sibuk dgn konvo adik.. tima kasih sudi sggh RKTS..:)

Dda Ly said...

macam2 kebakaran skang ni kan? yang aritu pro2 tuh, rugi sampai berjuta..tgk myvi pink terbakar separuh..alahaii sayang nye!!

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥