nuffnang

Tuesday, March 8, 2011

Selamat..Selamat..Selamat Semuanya..

Ini entry pagi-pagi masuk office terus bukak komputer dan update blog :) Pagi ni tetiba cuaca mendung dan hujan la pulak. aku masuk ofis dalam kelembapan (sebab kena hujan sket tadi he..he..) dah lama tak hujan di waktu pagi camni.. hujan rahmat la agaknya ni.. ya, hujan rahmat kerana hari ini adalah Hari Ulangtahun Kelahiran En Suami tersayang.. ulang tahun yang ke-40.. 40?? ohw..dah tua abang ye.. orang putih kata life begin at 40.. tapi rasanya takyah la kita guna prinsip tu.. tak berapa nak leh pakai rasanya.. hee~ petang nanti kita beli kek dan mama belanja dinner, ok? ^_^

Buat mak bonda tersayang dan kekanda Zarina dan suami- abang amin serta sanak saudara yang lain akan berangkat bersama-sama ke Tanah Suci petang nanti untuk menunaikan umrah.. semoga selamat semuanya.. selamat pergi dan selamat pulang ye.. tolong doakan kami yang kat sini juga.. semoga dapat beribadah dengan sempurna..Insyaallah.

Pagi-pagi ni takleh membebel panjang-panjang uols pasal kita kena kerja..semalam tak sempat wat apa-apa pun pasal sepanjang hari semalam kita duk kat dewan je sebab ada dua majlis pagi dan petang..jadi haruslah mengadap kerja-kerja penting yang dah due date hari ni..ohh??

Sebelum tu..jom makan nasik kerabu ayam bakar..kita beli kat tengah  tepi jalan on da way datang ofis tadi..yumm2x! Oppss..ada satu lagi kita nak citer.. masa kita nak draw duit kat ATM Machine pagi ni kan.. kita jumpa Pak Haji tu pakai serban ngan baju melayu..takde yang pelik la..cuma kita rasa nak tergelak sebab kain baju melayu pak haji tu printed perkataan ‘Playboy’.. hehe…

Sekian.

9 comments:

ejaMaria said...

baju melayu ada print playboy?... bukan baju melayu slalu nya kain plain ke... klu print tu biasanya kan t-shirt... sian pak aji tu... ;p

Cahaya Qaseh said...

dh lama sgt cuaca pns..abis semua rumput2 n daun2 kering..hr ni ujan,blh la m'hijaukn ckit rumput2 n daun2 tu kn kak nur..hihihi..=)

kakchik@ella said...

Nasik kerabu?? Uishhh .. feberet kc tu. hihi

azzey said...

Slmt ulangtahun ke-40 utk ur hubby..:)

Zuwairi Aiman said...

Selalu baju melayu skrg ada gamba logo kurang2 jelas gitu mcm kelvin client logo dia wat separa nampak

Dda Ly said...

owhh baju melayu moden gitu...huhuh :)

meh ke rumah..
~stationery~
keep in touch ye..♥♥♥

me suya said...

selamat ulangtahun untuk hubby akak. Hehehe rindu nak makan nasi kerabu kat pasar malam PC.. huhuhu..

p.s: kembali bersiaran

Kak Sam said...

Assalamualaikum..
Tq sbb sudi singgah kat my homework. Sori tak sempat nak skodeng lama2 sbb mata dah tak boleh buka. Next time kita selongkar yea ini blog. Jgn terkejut plak kalau bersepah nanti.

munna said...

selamat hari lahir buat hubby tu... walaupun 40 tahun tapi jiwa tetap muda takpe....