nuffnang

Tuesday, March 8, 2011

JELAJAH BLOG KATEGORI IBU

BANNER BEN ASHAARI_thumb[2]
Aku baru perasan ada segmen ni kat blog bro BEN ASHAARI yang famous amos ni..tapi memandangkan mataku dah tak larat nak celik sudah, jadi di harap bro BA tidak menghampakanku untuk join segmen ni. Lagipun ‘kedai’ beliau ni dah nak ditutup tak sampai sejam lagi. Walaubagaimanapun syabas diucapkan buat BA kerana berjaya mengadakan segmen seumpama ini yang sangat aku cari-cari kerana ingin mencari seramai mungkin kenalan dari kaum wanita yang bergelar IBU seperti diriku..tahniah BEN! terima kasih kerana banyak mempromosikan blog kami yang tidak seberapa ini disamping mengukuhkan ukhuwah sesama kita..kepada semua wanita di luar sana.. SELAMAT HARI WANITA SEDUNIA diucapkan..tq dan salam kenal semua :) untuk cerita tentang family dan diriku secara details akan aku buat selepas ini ye kawan-kawan..sebab tak berapa sihat..nak taip pun tak larat dh..tq!

17 comments:

makdara TERdiva said...

bersama2 kita memeriahkan majlis :D

MaMa CyDa said...

salam kenal dr mamacyda ...
seronok kan ader segmen tuk ibu camnih :D

ZiraZin said...

jelajah dr blog BA...ore followw...dr Mama kpd Mama...salamm kenalann...

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 jelajah blog;)
slm perkenalan,
blog apisv2

misza said...

sampai gak kat blog ibu Princess Nur. dah sihat ker?

bobiedanbad said...

selamat hari wanita

cik ayin said...

singgah..datang dari belog BA :)

humayraa said...

Salam ziarah, balas kunjungan ...comei baby die..hehe

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
thniah ye...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

rohaadam said...

Terjah dr bLog Mr BA...salam kenal :-)

Warna Warni Kehidupan said...

datang dari Blog BA..terjah ibu2 yang comel nih

Diari-Selebriti-Mama said...

singgah dari segmen BA.
slmt bknalan.nice blog!dah follow^^
semoga cepat sembuh!
jemput ziarah blog http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dari blog abg ben :)
jom follow sy jgak, untuk smangat berblog n kongsi info ttg mommy..hehehe..
rizaros.blogspot.com

Lulu caldina said...

Tahniah kerana menjadi seorang ibu...
semoga memiliki anak yang solehah dan berjaya...

Sal Saari said...

salam perkenalan, singgah dr blog BA..
mohintai.blogspot.com

zuwaidah said...

salam kenal, nice blog...boleh dapat sikit panduan kat sini sbb kak zu pun baru nak celik IT hehehhe...
salam ceria selalu.

opss...by the way, kak zu dah follow blog cute ni

luckylizan said...

salam nur, selamat berkenalan. dah sehat lum? jalan2 dari blog ben. jom tukar link yuk, boleh share info pasal ibu2. Sy dah join kelab mesyuarat tingkap awak, boleh lah menyeninggan lagi kat sini :)