nuffnang

Thursday, December 9, 2010

abc 1st contest


 Salam teman-teman..

waduh2.. tetiba rasa kepingin sekali untuk nak join contest akak ni sebab nampak macam senang bangat seh..hihi (padahal jawapannya yang susah bangat tu..)

Okeh..enggak mau bicara panjang2..terusnya ke isi nya ya teman-teman..

1. korang kena teka berapa bijik karipap dalam dulang kat dalam gambar tu.
*dulang hijau, yang paling atas je ye!*
-Hmmm..rasanya dalam 125 jibik bijik kesemuanya..amacam kak? btul tak? betul la tu..ngeee~..nak hadiah?!

2. dah tau berapa? buat satu entri pasal contest *abc* nih, kasi iklan sikit la kan..

>ho..ho..hoo yang ni susah jugak sih..tapi enggak mengapa..aku cuba yer kak..

*baca dalam versi bahasa indon ya*

Pada pengamatan saya, belog 'akubersamacahya' a.k.a ABC ini tersangatlah CANTIK, MENARIK dan TERTARIK' kau memang da bom gitu..di belognya juga ada bermacam blink2 yang bisa mencerahkan mata ini. jugak bisa menghilangkan rasa mengantuk di kala sore sekiranya kita mengunjungi belognya (apa aku merepek ni?.hak2)

Jikalau kamu semua enggak percaya apa kata kita beramai2 pergi menyerbu blog akak kita tu SEKARANG. .. ayuh!! Nampaknya dia udahpun menggoreng karipap kat dulang tu untuk kitak semua.. T_T

Oppss...teman2 semua!! kalian jangan lupak ya join contest ini..hadiahnya jugak lumayan..kakek ini udah menelfon ku tadi..haha *jangan mare ye kak*

adios..

5 comments:

akubersamaCahya said...

salam.
dah post url kat kotak komen akak?

tQ for joining. =)

akubersamaCahya said...

gotcha! tQ

miyoshu212 said...

haha..nk join gk..!!

me suya said...

good luck..
suya tag akak lagi

Princess Nur said...

miyo:: join jgn tak join!
suya:: akak kena lagi?? alamak..