nuffnang

Wednesday, December 15, 2010

Korang tau tak pasal Windows Live Writer?

Salam Uolls..

Korang tau tak pasal WLW nih? aku ada terbaca kat blog Ben Ashaari yang penggunaan WLW ni memudahkan bloggers menulis sebab takyah tunggu lama nak upload picture, buat draf dan sebagainya. Aku dah try install tapi tak jadi la..sebab username dengan password tu takleh masuk. Aku tak paham username yang mana yang dia nak aa? ke kena setting apa2 kat blog kita dulu baru bleh guna? tolong kongsi ilmu kat sini sket yer teman-teman..sian aku yang buta IT nih..hehe..

3 comments:

me suya said...

alaa kak nur try buat dulu.
kang buat tutorial.. hehehe nanti boleh suya cedok ilmu jugak :O

princeduyong said...

hehe...bila dah daftar blog...mesti la dia nak username ngan password blog tu... :)

cuba lagi...sangat membantu benda ni...

wida said...

x dapek nak tolong lah..nur kena wat smpai jadik gak..pastu wat tuto yer..go go..