nuffnang

Tuesday, December 14, 2010

Bz yang amat..


I hate December! ceh..speaking london konon..ngeh3..
yaaa..memang aku mencik bulan terakhir hujung tahun ni
banyak kerja nak kena settle
banyak report nak kena submit
banyak dokumen nak kena sign
banyak borang nak kena isi

aduhhh!!!
kalau lah ada kaki dan tangan tambahan atau yang boleh dipinjam-pinjam
rasanya nak jer digunakan time-time kesuntukan sebegini
ker ada sapa nak tolong bantu aku?
meh sini meh..
nanti aku blanja makan ABC.. nak? ;)

P/s: aku hapdate time rehat nih..

5 comments:

me suya said...

i hate december too sis
too many work need to be settle
heeeee.. fighting kak nur :)

cikbedahlaser said...

selamat bekerja.. sy nye tempoh busy dh lepas...

Aretikz said...

Hehe.. I Like December.. sal bnyak wat kenduri kawin.. orang bujang paling suka makan free.. pastu cuti krismas.. bos cuti panjang.. haha..

nora said...

noa nak tolong, tapi...tanak ar belanja makan nak LV leh tak ngeh3

Nanie said...

sama lah kita!!!!