nuffnang

Saturday, December 11, 2010

Fuh..nasib baik tak blacklist..


Tiba-tiba terlintas untuk menyemak status pinjaman PTPTN yang lepas..al maklumla masa study dulu bergantung pada loan PTPTN ni la untuk survive kan..

Bila buat semakan tu maka keluarlah resultnya yang sebegini (klik untuk tumbesaran yg nyata)
-
-
-
-
-


Fuuhh..lega Alhamdulillah...ni nak kena jaga rekod ni..dah ter'missing' bayar beberapa bulan dah dalam tahun ni. Bukannya tak nak bayar tapi TAK INGAT..hehe..

3 comments:

Ainismaira said...

hee..slmt ye.. saye pn xde.. mintak2 tak termasuk.. ade baki lagi rm8000 blum lunas.. T_T

EzzEddin said...

so lucky tak kena blacklist...
kalau tak susah even nak buat loan kan

BLADE EDGE said...

salam akak...

waaaa T____T" nama saya kene blacklist...