nuffnang

Friday, December 10, 2010

Tak Dapat Tido



Aaaarrrgghhh..
Jam sudah menginjak ke pukul 2.08 pagi sekarang
tatkala ini aku masih pening-pening lalat
puas kucuba pujuk mata ni tak mau lena la pulak
orang kelate kata 'tak jenero'

dah lama keadaan macamni tidak berlaku pada diriku
tapi aku tau malam ni kenapa
sebab macam2 benda bersawang dalam kepala aku sehari dua ni
terutama pasal kerja

mujurla esok cuti (mingguan)
kalau tidak kepeninganlah aku
jadi burung hantu la malam ni nampaknya T_T


jom lawan tenung..nak?? :P

7 comments:

Syafiq Rosli said...

berfantasi la di dalam fikiran anda..

me suya said...

suya pun xleh tidur ni kak
baru pukul 3.11 minit.. arghhhh

PUTUBAMBU said...

salam kenal princess nur!
kita pun ngantuk ni..tapi gagah2 kan jugak gi keroje..

kakchik@ella said...

kakchik pun tk leh tidur nur.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak nur... jangan tak boleh tdur, take a rest too. nnt skit.

p/s: sis duk di area hospital kn? fifiey punya rumah persinggahan family di pc.. bolehlah jumpa before i'm going back to jakarta soon. hehe.

nora said...

bangun bangun ke baru tido ni hehehe

niDa said...

jgn jadi burung hantu kak... hehehe....

mari sama-sama menyiapkan report yek... thanx for the comments~